loader image

Residències Baró

Notícies

Bingo Musical

Data

El Bingo és una activitat que s’engloba al programa de Ludoteràpia des dels departaments de Teràpia Ocupacional i Animació. La Ludoteràpia no consisteix a jugar per jugar, ja que en el seu ús s’estableixen objectius específics, sent el joc un mitjà per assolir-los.

La Ludoteràpia té com a objectius la millora de l´estat físic, cognitiu i emocional dels nostres Residents, realitzem activitats per a ús positiu del temps lliure, que augmenti els seus interessos, iniciativa i habilitats socials.

El joc del Bingo és una de les activitats lúdiques que més els hi agrada, però no només existeix el bingo tradicional, hi ha altres variants molt divertides.. a nosaltres ens agrada molt el bingo musical…

Més
articles

Galeria de la terrassa

Et mostrem les imatges del nostra terrassa

Galeria dels serveis

Et mostrem els serveis que ofereix la residència

Galeria del gimnàs

Et mostrem les imatges del nostre gimnàs

Galeria de les habitacions

Et mostrem les imatges de les habitacions

Galeria del menjador

Et mostrem les imatges del nostre menjador